keskiviikko 31. lokakuuta 2012

kissa meeri


Tuossa on miun tekemäni kissa. Se on jumala.

ITSEARVIOINTI

- Kun ryhdyttiin suunnitteleman hahmoa miulla oli heti mielessä kissa, ne nyt vaan on niin mahtavia. Aluksi se oli sellanen lihava kotikissa, sitten tajusin etteihän siinä ole mitään ideaa. Mieleen tuli egyptiläinen Bastet-jumalakissa, joka sopii miun ajatukseen siitä että kissahahmoni ois kyseisen pelimaailman jumala tai hallitsija. Tietenki kaikessa pitää olla myös pikkusen glamouria ni timantit ajaa asian.

- Yhteistyöprojektissa tuntui, että toinen osapuoli ei tiedottanut meille tarpeeksi mitkä oli heidän odotukset tämän pelin suhteen, että mitä he toivoivat saavansa. Joo kiva tasohyppely-tyylinen peli jossain kaivoksessa. Ok.

- Eiköhän myö onnistuttu olosuhteisiin nähden luomaan yhtenäinen pelin ja hahmojen tarina.

- Pelisuunnittelu ei missään nimessä ole jatko-opintosuunnitelmissa, ei ole tämän maailman tärkein asia johon kouluttautumiseen kannattaa monien ihmisten käyttää monia rahoja.

-Meeri-

1 kommentti:

  1. Kissajumalasi on todella ylväs ja hallitsijan näköinen. Kissan väri ja timanttien sininen ovat hyvässä kontrastissa. (Pienet valkoiset "väriripsut" voisi vielä putsata pois)

    Tämä hahmo on hyvä pelin tarinan kannalta, hahmojen galleriassa on oltava monen tasoisia tyyppejä. Kiltit tyypit tarvitsevat auktoriteettia, mutta joskus kiltit tyypit voivatkin yllättää omalla aloitekyvyllään.

    VastaaPoista