maanantai 30. huhtikuuta 2012

Sosiaalinen media

http://www.feissarimokat.com/2011/01/nettiongelmia/
YOLO:

An acronym for 'you only live once'

This motto is similar to the mottoes 'you've only got once chance to live' or 'enjoy it while you can'. People often use these phrases to persuade their friends to take risks or do something they normally wouldn't do

PAAVO:

Paavo is a person with finish origin, usually a bit geeky but particularly cute at the same time. He can set up servers very well. Often loves metal music and smart girls. All in all he is adorable!
(●^o^●) (^v^) (^u^) (^◇^) ( ^)o(^ ) (^O^) (^o^) (^○^) )^o^( (*^▽^*)
(゜o゜) (^_^)/ (^O^)/ (^o^)/ (^^)/ (≧∇≦)/ (^o^)丿 ∩( ・ω・)∩ ( ・ω・)
(^^ゞ (^_^;) (-_-;) (~_~;) (・。・; (・_・;) (・・;) ^^; ^_^; (#^.^#) (^ ^;)
Mitä itselle nyt noista tuli mieleen, niin ainakin juuri näitä Internetissä käytettäviä lyhenteitä ja slangisanoja joita esim. Facebookissakin jatkuvasti näkee. LOL, OMG, YOLO, trollata, jne. Ja nuo "Tykkää", "Reblog" jne. painikkeet olisivat myös hyviä. Sitten voisi ehkä myös sivuta sitä miten kaikki eivät aina osaa käyttäytyä järkevästi Internetissä vaan paljastavat itsestään kaiken (osoitteen, puhelinnumeron, parisuhdetilanteen jne). Vähän niin kuin siihen malliin, että sosiaalisen median kanssa tulee olla myös varovainen tai siitä voi koitua pahojakin ongelmia. Tuli mielikuva sellaisesta teoksesta, jossa on ihmisiä joiden kasvojen tilalla on pelkkä hymiö ja jalkojen juuressa eriaisia "tilapäivityksiä": "Nyt on uusi kämppä, heti sisustamaan!", "Jätin Penan koska se petti.", "Huomenna bileet Kirsin luona!" jne., juuri näitä tyypillisimpiä mitä ihmiset jakavat Facebookissa ja Twitterissä. Jokaisen lauseen perässä olisi Tykkää-painike.

1 kommentti:

  1. Hyvä, että julkaisit jo yhden idean. Kun näitä tulee lisää, päästään perjantaina työstämään asiaa eteenpäin.

    VastaaPoista