torstai 13. joulukuuta 2012

Hahmo ja itsearviointi

-Aivan aluksihan meidän piti suunnitella itsestämme pelihahmot, ja niistä sitten kun tehtävänanto jatkui niin soveltaa hahmoja kännykkäpeliin sopiviksi. Oma alkuperäinen hahmoni oli aivan liian yksityiskohtainen joten sitä täytyi yksinkertaistaa ankaralla kädellä. Muutin hahmoa lapsekkaammaksi ja pyöreämmäksi. Yritin tehdä siitä myös kovin tyttömäisen, hameineen kaikkineen.
Kun olin saanut yksinkertaistettua hahmoani, se ei sitten loppuaikana muuttunut siitä mihinkään. Hahmoni on luonteeltaan kovin ystävällinen ja avulias, mutta myös todella utelias ja hieman tyhmä. Hahmo menee uteliaisuuttaan ystäviensä kanssa (=muut hahmot?) hylättyyn kaivokseen ja lopulta eksyy sinne.

- Itse olin aika paljon kurssista pois, mutta sen minkä olin paikalla niin pidin kyllä kurssista. Nokia antoi meille vapaat kädet mikä minusta oli hieno juttu.

- Ryhmämme hahmot ovat kaikki niin erilaisia että niiden sovittaminen samaan peliin on mielestäni aikalailla mahdotonta. 

-Yhtenä kurssina pelisuunnittelu oli ihan mukavaa, mutten halua kuitenkaan opiskella sitä enempää.

1 kommentti:

  1. Hahmosi on mukavasti pelkistetty. Värityskirjatyylinen värinkäsittely on aika varovainen, mutta toisaalta selkeys sopii tähän aiheeseen. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että värikyniä voi käyttää muullakin tavoin. Olisi ollut vielä kiva nähdä, miten hahmosi juoksee ja kaatuu, siis eri asentoja.
    Kaikkein vaikeinta tässä hahmosuunnittelussa oli varmasti saada hahmot toimimaan luontevasti yhdessä. Toisen hahmoon oli "vaikea päästä sisälle".

    VastaaPoista